dimecres, 13 de febrer del 2013

Eleccions a l'escola!


Durant el mes de novembre, aprofitant les eleccions autonòmiques, vam organitzar unes eleccions a l’escola pels alumnes de primària. A l’aula polivalent vam preparar el col·legi electoral amb les meses electorals. A cada mesa hi havia un president i dos vocals amb la seva urna corresponent.

Volíem decidir el nom per la lectura del matí i per la roda de llibres.

La roda de llibres és una activitat que consisteix en triar un llibre de lectura, llegir-lo a casa i després fer una fitxa. Aquest curs, els alumnes de cicle mitjà i superior, podem triar llibres de la biblioteca o de casa per llegir i podem anar-los llegint amb el temps que necessitem. Els nens i nenes de cicle inicial fem les lectures d’uns llibres que ja tenim a l’aula i ens els anem intercanviant.

La lectura del matí és una lectura que fa la mestra a les nou del matí durant deu minuts. Ens llegeix contes, poemes, notícies... i després ens fa preguntes per veure si ho hem entès.

Per la lectura del matí va sortir guanyador el nom “Bon dia lectura!” i per la roda de llibres el nom guanyador va ser “La màgia de la lectura”.

Cada classe de primària va proposar una sèrie de noms:












Van votar un total de 80 alumnes. Van haver-hi 160 vots en total. 148 vots van ser vàlid i 12 vots van ser nuls.

MOLTES GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!!!