divendres, 20 de febrer del 2015

Carnaval

Després de fer unes eleccions entre tot l'alumnat de l'escola per a decidir el tema de la disfressa d'enguany, vam entrar de ple en la celebració del Carnaval. El tema escollit va ser " personatges fantàstics" i cada classe va triar-ne un. Va rumiar com podria fer la disfressa i quina coreografia ballaria pel rei Carnestoltes.

El Carnestoltes va arribar Dijous Gras i ens va convidar a anar esmorzar al Bosquet de la Torre del Gall. Per la tarda ens vam fer el detall de la disfressa. Vam seguir les consignes que ens havia dit el Carnestoltes en el seu pregó i Dimecres de Cendra vam fer el judici en el que se'l va condemnar a ser cremat. Abans però, ens va llegir el seu testament, a cada classe i a cada mestra ens va deixar una cosa ben original, quins disbarats!!

A continuació teniu un tastet de les coreografies que vam ballar pel Carnestoltes abans de cremar-lo. Mireu, mireu!!
 Els nens i nens de P·3 van de Bruixes i Bruixots, els de P4 de Sirenes i Tritons, els de P5 de Vampirs. Els alumnes de 1r són Pegasos, els de 2n Diables, a 3r hi ha Fades i Follets, a 4t s'han convertit amb Homes Llop, els de 5è Zombies i els de 6è Fantasmes perseguits per un Policia!