dimarts, 9 de juny del 2015

OBJECTES, GUITARRA I VEU


Hem sortit de l’escola direcció a l’Auditori. Els nens més grans han acompanyat als més petits tot el recorregut. Ha estat una experiència molt enriquidora per tots.

A l’Auditori ens esperava en Xavier Lozano. Tot un espectacle! Ens ha ofert la possibilitat de viure i sentir com sonen i fan música les coses més quotidianes (escombra, escala, ampolla d’aigua...) i d’altres objectes que es va trobant pel carrer (tubs, mànegues, tanques...). Si tancàvem els ulls semblava que toqués una gralla, un flabiol, una trompeta, un saxo... realment increïble!

Sortint de l’Auditori hem esmorzat i ens hem dividit en tres grups: Infantil, cicle inicial i tercer, i per últim, quart i cicle superior.

Els més petits han rebut una carta d’un avi pescador de Calella de Palafrugell. Han fet un joc de pistes per poder tocar l’havanera del Meu Avi. S’ho han passat d’allò més bé!

Hi havia dues activitats preparades per primària, la primera, conèixer una mica d’història de les havaneres i escoltar-ne alguna. El senyor Carlos ens ha fet un reguitzell d’havaneres molt conegudes i que alguns, fins i tot, ens hem atrevit a cantar.

La segona, ens hem traslladat a “La Coral” on ens esperaven en Josep Anton i la Maria Àngels. Ens han explicat el perquè del nom de Cor Clavé i de les Caramelles. N’hem escoltada una que abans ens havien recitat.
Clicant aquí sobre anireu a la pàgina web d'en Xavi Lozano, no us ho perdeu!


En Josep Anton i la MªÀngels a la seu de la coral El Raïm del nostre poble


El recital d'havaneres del sr. Carlos a l'escola