diumenge, 4 d’octubre del 2015

A P3, COM A CASA!

A la Classe de l’Arc de Sant Martí, aquest any hem estrenat un hàbit nou, anem amb sabatilles d’estar per casa. Els objectius d’aquest hàbit són mantenir el terra de l’aula net per a poder treballar-hi sense anar esquivant la sorra o brutícia del carrer o del pati i estar a dins de l’edifici ben còmodes i confortables, com a casa.

Aquesta setmana passada ja n’hem gaudit i ens està agradant molt, a l’escola hi estem molt a gust! A més, aquest hàbit també ens ajuda a ser cada cop més autònoms.

Al matí arribem a la classe, i, de la mateixa manera que ens traiem la jaqueta i la posem al nostre penjador, ens traiem les sabates i les deixem al carro on hi guardem les sabatilles. A l’hora del pati, ens tornem a posar les sabates i ens les traiem quan s’acaba l’estona d’esbarjo. Per anar a dinar, ens calcem de carrer un altre cop i a la tarda treure i posar a l’entrada i a la sortida. Encara que sembli un hàbit feixug, ens n’estem sortint molt bé i hem comprovat, sobretot els dies de pluja, que la classe acaba el dia ben polida.

Des d'aquí, famílies, agraïm la vostra col·laboració! Esperem que l'hàbit es consolidi a l'escola, si realment s'assoleixen els objectius proposats.


Mireu quins peuets més rebonics!