dimecres, 13 d’abril del 2016

DIARI DE LES ESTADES AL CAMP DE PAU CASALS Capítol I

Avui ben puntuals hem marxat cap al Camp d'Aprenentatge de Pau Casals. Hem arribat a l'alberg per descarregar les motxilles i cap a treballar s'ha dit!

Al matí, hem anat cap al Vendrell. Allà hem visitat la casa on va néixer Pau Casals. Ha estat una descoberta interessant, ens ha agradat veure com era l'època en la que ell va viure quan era petit. Després hem anat a veure i escoltar l'orgue de l'escola de música municipal del municipi i encara hem tingut temps de fer una visita a l'església del Vendrell. UN MATÍ MOLT BEN APROFITAT!


 A la tarda hem pogut passejar per la vila de Pau Casals a Sant Salvador. On hem pogut descobrir la figura d'en Pau Casals com a músic i com a gran home que va saber divulgar el missatge per treballar junts per aconseguir la pau al món. Després d'un dia ple de descobertes, ens hem ben merescut un bon berenar a la platja i hem passat una tarda vespre fantàstica jugant a la sorra i gaudint del bon temps d'abril.


Ara estem a punt d'assaborir un bon sopar, ja en sentim l'olor... Mmmm... Amb el primer dia passat, tenim una gaannaaa! Així agafarem forces per poder fer el tant esperat joc de nit. Quins nervis... Seguirem informant! (Però no de tot, sinó quan arribem no us podrem explicar res, que ja ho sabreu tot... Hehehehe...) De moment, estem tots rebé!