dijous, 5 de maig del 2016

Sant Jordi i Jocs Florals 2016

Aquest curs va ser, com cada any, una diada sorprenent. Els alumnes de sisè ens van preparar una parada de llibres ben farcida de contes pels més petits, narrativa i llibres de consulta, per totes les edats. Val a dir que tenien uns punts de llibre molt divertits i originals per vendre i guanyar diners per la sortida de final d’Etapa.

A la tarda, tots ens vam dirigir cap a la Plaça de l’Església per fer una ullada a la parada de llibres i, sobretot, per gaudir de l’actuació de la Llegenda de Sant Jordi que ens van delitar els alumnes de Primer de Primària. Cal felicitar-los perquè ho van fer molt bé!

Tot seguit, tots els alumnes, mestres i tothom que es va voler afegir, vam ballar una sardana molt moderna. No us va sonar a una melodia d’una saga de pel·lícules molt conegudes? Sort en vàrem tenir que el dia abans van venir uns avis a fer-nos memòria dels passos d’aquesta dansa catalana tan bonica.

El dia 25 d’abril, a la tarda, vam assistir a una nova edició del Certamen dels Jocs Florals de l’escola. La temàtica d’aquest curs era el conte. Els alumnes d’Ed. Infantil van fer rodolins i, els de primària, cada nen va fer el seu conte. El Jurat ens va manifestar que varen tenir feina per triar dos guanyadors de cada curs. Els nostres alumnes, petits i grans, van fer molt bona feina.