dilluns, 9 d’abril del 2018

ESTADA CAMP D'APRENENTATGE TARRAGONA, PRIMER DIA

El primer dia de la nostra estada ha començat amb la visita al Pont del Diable, on hem pogut veure les primeres restes romanes, l'aqüeducte. Allà hem esmorzat i hem agafat forces per atacar les primeres activitats amb energia.

Un cop hem arribat al Complex educatiu de Tarragona hem deixat les motxilles a les habitacions. Els mestres del CdA ens han fet una amplia explicació introductòria sobre les activitats que farem fins dimecres.

Hem dinat a la plaça de la zona residencial i, com que feia bon temps, hem pogut jugar lliurement una estona. D'allà mateix hem agafat l'autocar que ens ha portat a la plaça de la UNESCO on ens esperava la Marta per poder realitzar la primera de les activitats. Aquesta consistia en seguir un itinerari per la part alta de Tarragona en tres grups. Així doncs, començant des de la plaça de la Font hem descobert trets característics de l'època romana a Tarraco, com per exemple, diferents tipus de: pedres, tècniques de construcció, mesures..., així com el treball en equip i l'orientació espacial; per acabar una altra vegada a la plaça de la Font.

Una vegada hem tornat al Complex educatiu ens hem instal·lat a les habitacions i hem gaudit del temps lliure fins l'hora de sopar que, per cert, estava molt bo!

Havent sopat ja ens esperaven el Jordi i l'Aurora per fer una gimcana nocturna on ens ho hem passat d'allò més bé.





Esperem passar bona nit i que demà ens faci un bon dia.