dimarts, 10 d’abril del 2018

ESTADA CAMP D'APRENENTATGE TARRAGONA, SEGON DIA!

Ahir després de l'activitat de nit, que va ser d'allò més divertida, vam continuar una mica la xerinola a les habitacions fins que vam caure rendits i hem dormit la mar de bé fins a l'hora de llevar-nos!
Havent esmorzat i agafat forces per la jornada ens hem dirigit cap al Port de Tarragona on ens esperava la Gemma.
Per poder fer la sortida en golondrina ens hem equipat i hem fet una passejada pel Port tot observant elements característics d'aquest i veient les diferents zones que té, en funció de la seva utilitat.
Una vegada hem acabat la ruta hem anat al Museu del Port on ens han fet una explicació més detallada sobre el port i les seves funcions, els diferents animals marítims de la zona i, per acabar, tres activitats relacionades amb tot el que hem vist!




Tot seguit hem tornat a dinar al Complex Educatiu per, després d'una estona de temps lliure, tornar cap a Tarragona a visitar el Pretori i el Circ.

Una de les coses que ens ha sorprès més del Pretori ha estat el mite d'Hipòlit, que es troba representat en el relleu d'un sarcòfag i les vistes des de dalt de la seva torre.






Per acabar l'activitat a Tarragona hem visitat les restes del circ. Mireu que bé que ens ho hem passat tot fent curses de bigues...
Finalment, hem tornat a la residència on ens hem posat ben guapos per anar a la discoteca a donar-ho tot! Demà a la tornada ja us acabarem d'explicar com ha anat l'últim dia d'aquestes estades.