dimecres, 25 d’abril del 2018

LA BIBLIOTECA S'ESTRENA!

Aquesta tarda la comunitat educativa de l'escola ha pogut fer la descoberta oficial de la biblioteca. Hem celebrat junts la feina feta i el seu resultat més visible: els fantàstics murals que ha creat el Joan Ramon Buisan i que fan de l'espai un entorn ideal per a gaudir de la lectura. 
Després dels parlaments, de l'entrevista breu que li han fet els alumnes i de l'entrega d'obsequis al Joan Ramon i a l'Àlex Beneseit, per la seva entrega incondicional a l'escola i, especialment, a la biblioteca des de fa un bon grapat d'anys i pel preciós tipi que ha construït, hem pogut descobrir la nova sala i l'autor ha signat la seva obra.

Ha estat una tarda entranyable, molt especial per a nosaltres, ja que el nou entorn de la biblioteca és una realitat, gràcies a la suma d'esforços de famílies i mestres.

Aprofitem per agrair la generositat de tots els padrins que han regalat llibres nous per ampliar el fons de la biblioteca. Si algú de vosaltres vol fer arribar algun llibre nou apadrinat, només cal que el porti a un tutor o a la secretaria de l'escola, la primera edició de punts de llibre de la biblioteca us espera!