dijous, 22 de novembre del 2018

Santa Cecília! Sona la música!

Avui dijous 22 de novembre hem celebrat el dia de Santa Cecília, patrona de la música. Tots plegats, a primera hora del matí, hem anat cap a l'auditori del centre cívic per gaudir i participar d'un concert d'allò més variat. Aquest any, la percussió ha estat la protagonista, tot i que també les veus i el vent han tingut el seu espai destacat.

El concert ha tingut dues parts. Primer cada cicle ens ha ofert una peça cantada i musicada que ha mostrat la gran feina que es fa al llarg de les sessions de música. Sou uns artistes!

Després d'una part on tots els alumnes han estat protagonistes, hem anat a esmorzar per agafar forces per encarar la segona part de la festa. En aquesta part del concert hem pogut escoltar un seguit de peces musicals, algunes inèdites, que una colla d'alumnes ens han volgut mostrar. Ha estat un concert únic! Sobretot, pel fi de festa, que enguany ens ha aixecat a tots de les butaques per acabar la jornada movent una mica, o força, l'esquelet.

Tot seguit us mostrem el programa de la festa. Estigueu alerta perquè en el blog de música de l'escola, que té la finestreta a la part dreta del menú principal del nostre blog, trobareu una petita mostra audiovisual  de les actuacions de cada cicle.



Enhorabona a tots els músics i VISCA la música!