dijous, 25 d’abril del 2019

Sant Jordi

El passat dimarts 23 d’abril vam celebrar la diada de Sant Jordi, el dia dels llibres i les roses. Un any més, tota la comunitat educativa: alumnes, mestres, pares, mares, familiars, amics i coneguts hi eren presents. Va ser un dia amb la mirada posada en el cel, on la pluja ens va respectar i ens va deixar gaudir d’aquesta festa tan bonica. 

Els alumnes de sisè, durant tota la jornada, van ser a la parada venent llibres i roses. Tothom que hi va passar va poder passejar i fer la seva compra. Els alumnes de l’escola també hi van anar passant buscant un llibre per poder llegir a casa. A la tarda, els nens i nenes de primer els tocava representar la llegenda de Sant Jordi, aquest cop una mica diferent, renovada, amb un altre caire. Tot, gràcies a les famílies que van fer la seva aportació creativa. També cal agrair la participació dels alumnes de cinquè que van donar  pas a l’inici de la llegenda amb una peça medieval tocada en directe. A més dels alumnes de sisè que van acompanyar els protagonistes de la jornada amb una dansa per a celebrar que el drac s’havia tornat bo. Van dansar ells i els actors i les actrius de la llegenda.


La jornada va finalitzar amb la tradicional ballada d'una sardana i un berenar a càrrec de la de l’AMPA. En fi, va ser un dia fantàstic celebrat en comunitat, que a tots ens agrada.