divendres, 7 de juny del 2019

TARDA AL VOLTANT D’IL•LUSTRACIONS

Dijous 6 de juny vam dedicar la tarda al món de la il•lustració. A l’escola es potencia molt el treball artístic i aquesta vegada hem celebrat una trobada per donar protagonisme al dibuix i a la pintura.

Primer de tot, vam mostrar les il•lustracions que es van fer el passat 25 de maig al Tastacontes de Vilafranca, organitzat pel Zig-Zag. A partir dels contes creats entre tots els nens de les classes de P4, 2n, 4t i 6è, els artistes van fer la seva obra donant forma i color als personatges protagonistes de cada història. 

A continuació vam tenir una sorpresa. Una antiga alumna de l’escola, la Bruna, va obsequiar amb unes il•lustracions als guanyadors dels Jocs Florals de l’escola, ja que està estudiant el Batxillerat Artístic i li van demanar que il•lustrés algun text literari. Ella va valorar la possibilitat de fer el seu treball a partir dels poemes que es van presentar aquest any als Jocs Florals i van obtenir el primer premi. Cal dir que els seus treballs són dignes d’una artista, felicitats Bruna i moltes gràcies per l’obsequi!
I per acabar la tarda, vam encendre la traca final. I és que des de la Comissió de Festes de Sant Cugat ens havien proposat que els alumnes de l’escola fessin dibuixos per poder incloure al programa de la Festa Major i ens va encantar la idea. Així que vam organitzar un concurs de dibuix amb motiu de la Festa Major i fets que passen al voltant de la festa. Va haver-hi un premi per grup i tres premis als millors treballs entre tots els dibuixos presentats. Aquí teniu una imatge dels guanyadors, però estigueu ben atents que al voltant de la Festa Major hi haurà una exposició amb els dibuixos de tots els alumnes, tots els treballs amb un encant especial, que va fer difícil decidir als membres del jurat, al Joan Ramon, al Pol, a l’Agustí i a l’Alba. Gràcies a tots ells per col•laborar en la decisió tan complicada. 
Així que vam gaudir d’una tarda plena de color. Que continuï la festa!