dijous, 12 de setembre del 2019

A P3 i P4, CURS ENGEGAT!

A la classe de P3, al setembre, hi ha benvingudes especials quan el curs comença. De vegades són alegres, de vegades arrauxades, de vegades porugues o fins amb ulls enterbolits, però les primeres passes a l’escola sempre compten amb la guspira de curiositat ben viva, ens sentim, com ens sentim i ens mostrem com ens mostrem. L’arribada dels xicarrons a Les Vinyes ens omple d’emoció i de ganes de conèixer com caminen i com somien els nous membres de la colla. 

Avui a P3, famílies, mestres, nens i nenes ens hem agafat de la mà per iniciar un curs que esperem sigui ben profitós, ple de rialles, cançons i descobertes. A més, les companyes experimentades de P4 estaran plenament lligades al nou grup de P3 i plegats farem un bon equip. Ens ajudarem, ens mirarem, ens escoltarem, creixerem junts

Els nous ritmes, espais, mestres, hàbits i activitats ben aviat deixaran de ser nous, per passar a ser el dia a dia habitual dels infants ben adaptats a l’escola dels grans. Mica en mica tot s’anirà posant a lloc! Endavant menuts!

BENVINGUTS ESTIMATS PETITS COMPANYS!