dimarts, 10 de maig del 2016

Valoració de les colònies dels alumnes de Cicle Mitjà

Dilluns tornada a l'escola, al ritme habitual, als horaris de sempre, a les rutines... Però comencem la setmana recordant tot el que vam viure plegats durant les colònies al Camp d'Aprenentatge de la Garrotxa.
Els alumnes de Cicle Mitjà han fet una valoració personal sobre diversos aspectes relacionats amb aquesta gran vivència que són les colònies.
El full d'autoavaluació comptava amb diversos apartats. En primer lloc havien d'autoavaluar-se sobre deu ítems relacionats amb tres aspectes: l'autonomia personal, la relació amb els companys i l'aprenentatge proposat en les activitats del Camp.

En segon lloc havien de fer una relació de deu activitats o vivències, i puntuar-les del 10 a l'1. A continuació us mostrem unes gràfiques que recullen els resultats obtinguts pels dos grups classe.

Altres aspectes del full d'autoavaluació consistia en explicar el que havien après, a valorar l'alberg on ens vam allotjar o fer propostes pel curs vinent.

Les colònies en un Camp d'Aprenentatge sempre són una bona oportunitat de convivència plena entre les mestres i els propis alumnes,  en un entorn nou i engrescador i poder gaudir d'activitats de coneixement que ens permeten descobrir la gran diversitat del nostre entorn proper.