divendres, 2 de setembre del 2016

POSEM FIL A L’AGULLA… ENGEGA EL CURS!

El curs 2016-2017 ja treu el nas! L’escola es desvetlla i els mestres procurem que les aules i els espais comuns estiguin a punt per rebre els alumnes el 12 de setembre. Però no som els únics que rondem per Les Vinyes… Una llagosta curiosa, aquests dies, ronda pel pati petit! Que aprofiti, que la traquil·litat durarà ben poc.

Si voleu fer com la llagosta, us esperem el proper dijous 8 de setembre, a les 7 del vespre, al pati del Penell. Com sabeu, farem la REUNIÓ D’INICI DE CURS, que té per objectius: presentar el curs, donar a conèixer alguns aspectes d’interès per a les famílies i presentar el nou claustre.

Després de la reunió, l’escola estarà una estoneta oberta. Tots tindreu l’oportunitat de fer una passejada per l’escola per poder descobrir la nova aula dels vosltres fills, per parlar amb els mestres i també per poder conèixer els altres espais del centre.

Recordeu que durant la reunió hi haurà servei d’acollida, subvencionat per l’AMPA, per a les famílies que el necessiteu. Un cop acabada la reunió, i abans de fer la visita a les instal·lacions de l’escola, cal que recolliu els vostres fills de l’esmentat servei.

US ESPEREM EL PROPER DIJOUS 8 DE SETEMBRE A L’ESCOLA! 

MOLT BON INICI DE CURS!