divendres, 1 de setembre del 2017

CURS 2017-2018 ENGEGAT!

Divendres dia 1 de setembre les persianes de l’escola s’enlairen. L’edifici encara està de ressaca d’un estiu mogut, però de mica en mica tot es va posant i es posarà a lloc. Ara toquen retrobaments, noves cares, vells companys,… El dia a dia del centre torna a fer soroll d’escola.

Els mestres que aquest curs formem la plantilla comptem els dies per començar de nou, per tornar a la rutina imprevisible de l’acompanyament als nostres infants, per mirar el món al seu costat i per aprendre a través dels seus ulls crítics i àvids de respostes que ells mateixos tard o d’hora trobaran. Només hem de ser humils, observadors i saber fins on ens toca ser-hi, hi serem! Ja hi som!

Els inicis sempre porten novetats i va bé descobrir-les, els mestres ja les coneixem quasi totes… Per tant, us recordem que el dijous 7 de setembre, a les set de la tarda, tota la comunitat educativa està convocada a la REUNIÓ D’INICI DE CURS al pati del Penell. Així tothom descobrirà la cara d’aquest nou curs que comença.

Com sabeu, la trobada té per objectius: presentar el curs, donar a conèixer alguns aspectes d’interès per a les famílies i presentar el nou claustre. A més, després de la reunió, l’escola estarà una estoneta oberta. Tots tindreu l’oportunitat de fer una passejada per l’edifici per poder descobrir la nova aula dels vosltres fills, per parlar amb els mestres i també per poder conèixer els altres espais del centre.

Recordeu que durant la reunió hi haurà servei d’acollida, subvencionat per l’AMPA, per a les famílies que el necessiteu. Un cop acabada la reunió, i abans de fer la visita a les instal·lacions de l’escola, cal que recolliu els vostres fills de l’esmentat servei.


US ESPEREM EL DIA 7 DE SETEMBRE PER A COMENÇAR A CAMINAR PLEGATS PER LES VINYES, ENS HI ACOMPANYEU?  
Foto Zaida Torra Bigaire