dilluns, 8 de gener del 2018

2n trimestre, juguem?

Any nou, joc nou! A l’escola, avui, primer dia del segon trimestre, el joc ha estat el protagonista. Qui més qui menys ha rebut algun regal per tenir estones per jugar, per socialitzar-se, per aprendre...I ho ha volgut compartir amb els companys. Com hem jugat avui!

Ja li donem prou protagonisme al joc? A casa, a l’escola, de vegades queda injustament arraconat, no li donem la importància que es mereix i creiem fermament que això ha de canviar. Tots hem de jugar més, necessitem jugar per créixer sans. El gran savi Francesco Tonucci ens ho recorda molt sovint.

Us convidem a llegir l’entrada Francesco Tonucci: 20 frases sobre el juego infantil para reflexionardel blog "Rejuega y disfruta jugando!", de fet, us en recomanem totes les seves entrades, van bé per a reflexionar una mica sobre el paper del joc a la vida d’un infant, d’una persona, en definitiva.


El segon trimestre ha començat! Esperem que les estones de joc siguin ben riques i profitoses... Segurament així, els aprenentatges seran encara més apassionants.

Il·lustracions Tullia Massinari





BON SEGON TRIMESTRE A TOTHOM!