dijous, 28 de febrer del 2019

DIJOUS GRAS, ENGEGA EL CARNESTOLTES!

Avui, com no podia faltar en una data tan assenyalada, el Rei Carnestoltes ha vingut a l'escola per portar la xerinola. Ens ha fet un pregó amb unes normes que haurem de seguir al peu de la lletra. Tot seguit les podreu llegir...


Per celebrar el Dijous Gras hem anat tots plegats a La Torre del Gall a esmorzar. Hem passat un matí ben bonic, compartint una estona a l'aire lliure i esperant que l'escola sigui tota ella Carnaval a patir d'ara.

Ens esperen uns dies de sarau! Fins que arribi el Dimecres de Cendra, que el jutge dictarà sentència per saber si el Carnaval s'ha d'acabar o si la Vella Quaresma pot fer el seu paper, com és habitual... 

Sigui quin sigui el veredicte, la mateixa tarda del dimecres farem un bon sarau ben caracteritzats amb els detalls que estem preparant a les aules. No fem grans disfresses, només petits elements que intueixen els personatges que volem representar, enguany relacionats amb el còmic. 

Ja fa forces cursos que, responent a la nostra filosofia d'escola verda, procurem que el vestuari sigui el mínim i de materials aprofitats, reciclables o de materials de rebuig, però que, amb la creativitat dels infants, no deixa cap curs de sorprendre'ns, ja us ho ensenyarem!