dimecres, 10 de juliol del 2019

TANQUEM UN CURS



Ja fa dies que alumnes i mestres ens vàrem acomiadar a les aules. Ells, contents de començar les vacances, el casals d’estiu, les colònies o les activitats estiuenques. Nosaltres, contentes amb la feina feta, amb l’evolució dels alumnes al llarg dels mesos... Però encarant ja un nou curs.

Aquestes primeres setmanes de juliol, l’activitat a l’escola no cessa, es preparen les aules pel setembre adaptant-les als nous espais del curs vinent, es fan cursos de formació o es comença a planificar la programació educativa.
 
Mentrestant, l’escola es manté viva amb el bullici del casal d’estiu, hi ha cares somrients que saluden efusives les mestres quan es troben pel passadís, i d’altres cares noves que ja es mouen per l’escola amb tota naturalitat, és el seu entorn de nous i vells amics, de nous jocs, d’aprenentatges i d’experiències.

L’escola encara serà testimoni de la darrera sessió del Consell Escolar i rebrà les noves famílies del proper curs en una trobada distesa per conèixer el projecte educatiu i aclarir dubtes o inquietuds, en definitiva, acollir uns nous membres a la nostra comunitat eductiva.

Amb tot això, l’escola serà espectadora de més trobades, amb personal del Departament, de la Inspecció d’educació, de l’Ajuntament... I fa la sensació que res no es tanca, sinó que és un cicle que recomença amb l’estiu.

Però malgrat això, sí que ha arribat el moment de desitjar-vos unes bones vacances, un bon i fructuós estiu, ple d’experiències i moments exquisits en família. 

Ens retrobem al setembre!!

Bon estiu a tota la comunitat educativa de l’Escola Les Vinyes!!

Per cert, us recomanem una visualització del programa No pot ser!, el capítol titulat Assignatures pendents, el qual parla sobre tecnologies i educació. En algun moment que tingueu temps, que a l’estiu hi ha alguna oportunitat més, us convidem a veure el programa i si no disposeu de molt temps, la última part, a partir del minut 40 aproximadament, és on debaten sobre el futur de l’escola. Molt interessant, us el recomanem!