dijous, 14 de novembre del 2019

PRIMERA EXCURSIÓ D'INFANTIL DEL CURS!

Ahir, dimecres 13 de novembre, va ser un dia ple d’emocions. Ens vam llevar i ens vam trobar un dia ennuvolat i amb una pluja fina. Gairebé tots els nens i les nenes d’educació infantil van arribar a l’escola emocionats amb el  paraigües i la xocolata al cap. Diem amb la xocolata al cap perquè ahir vam anar a veure la fàbrica de xocolata Simón Coll de Sant Sadurní. 

Els paraigües els vam deixar a les classes i vam pujar a l’autocar. La pluja fina ens va seguir fins a Sant Sadurní. En arribar a la fàbrica, la xocolata ja ens entrava al nas i vam entrar al vestíbul, on vam esmorzar amb la dolça olor de xocolata que ens acompanyava.

A les deu vam engegar la visita on vam poder aprendre moltes coses sobre l'origen del cacau, sobre com es fa la xocolata, vam veure les màquines que fan servir i els tipus de xocolata que fan i tots els productes que fabriquen. Per cert, les vam poder tastar totes i ens van agradar moltíssim. La monitora ens va ensenyar a degustar la xocolata, a olorar-la i deixar-la fondre a la boca.
Ens vam acomiadar i vam anar cap a la Fassina. La pluja ja havia quasi parat. En aquest centre d’interpretació del cava ens van explicar com es fa el cava, per què té bombolles i també ens van parlar de la fil·loxera, l'insecte que mata els ceps. 
Després vam poder apropar-nos a tots els elements que surten a la festa de la Fil·loxera. Els vam veure de molt a prop i ens van cridar molt l’atenció, sobretot la fil·loxera ja que era molt, molt i molt gran.
Després de dinar a la plaça de l'església, el sol ens va acompanyar i vam poder anar a la plaça de l'Era d'en Guineu a jugar. Vam poder gaudir d’una molt bona estona  plegats!



UN DIA DE TARDOR MOLT BEN APROFITAT!