dilluns, 20 d’abril del 2020

Comença el tercer trimestre confinat!

Alumnes i mestres comencem l’últim trimestre del curs des de casa. Tan lluny uns dels altres, però tan junts en un mateix objectiu: tornar a les nostres rutines, en la mesura del possible. Descobrir, acompanyar, aprendre, compartir, ser cada cop més autònoms continuen essent les nostres metes. A més, n’hi ha una per sobre de tot que ja l’estem assolint amb nota: el treball en equip. Tots plegats, des de les nostres cases, malgrat les nostres circumstàncies, estem treballant perquè tard o d’hora puguem tornar als carrers i ens puguem mirar als ulls directament.

Les nenes i els nens de l’escola no pareu de fer activitats! A casa, amb pares o mares, sabeu trobar estones riques per expressar-vos i per fer sentir la vostra veu. Sinó, mireu quins treballs més preciosos que ens heu fet arribar, per agrair la feina que fan totes les persones vinculades als serveis essencials i que és tan necessària, perquè la resta puguem complir el confinament al peu de la lletra.

A més, a casa, perquè #ensquedemacasa, els aprenentatges afloren, de vegades, sense que en sigueu conscients... Mireu enrere, segur que trobareu alguna cosa nova experimentada, apresa o descoberta. Segur que hi ha algun nou cuiner o algú ha après a cordar-se els cordons de les sabates o que gràcies als talls de la mona de Pasqua ha entès per fi les fraccions... La vida a casa també ens dona lliçons, ens està mostrant una nova vida a partir d’ara, ens desperta emocions que mica en mica haurem d’aprendre a gestionar. 

Som protagonistes d’una situació històrica que no oblidarem i que, per força, ens ha de servir per replantejar-nos on som, qui som i què volem ser a partir d’ara. Aquesta pandèmia passarà, però tot el que ens està suposant formarà part del nostre futur. Ens toca mirar endavant i aprendre a tornar a buscar il·lusions, a buscar motius per somriure, que n’hi haurà molts! I sobretot creixerem i ens podrem tornar a donar la mà per caminar plegats. 

Com diuen els Doctor Prats... Avui lluny és més a prop!


NENES I NENS DE L’ESCOLA SOU GRANS PERSONES I US ENYOREM MOOOLT! DES DE LA DISTÀNCIA US ESTIMEM, US RECOLZEM, US ADMIREM I US ENVIEM UNA FORTA ABRAÇADA I UN GRÀCIES D’AQUÍ A L’INFINIT I TORNAR!

PETONS DOLÇOS DE MOSCATELL, QUE LES VINYES NO PAREN!