divendres, 19 de juny del 2020

COMIAT AL GRUP DE SISÈ, LES TEMPESTES!

Avui ha estat un dia especial per a les mestres de l'escola. Aquest matí acomiadàvem els nois i noies de sisè de primària. Aquests dies enrere pensàvem que els volíem fer un acte ben bonic. Evidentment, sense la resta de la comunitat educativa, per l'excepció del moment, però que, d'alguna manera, els nens i nenes de l'escola hi fossin presents. 

Han estat convocats a dos quarts de dotze a l'escola, la seva escola, per fer un petit tancament d'una etapa. Els tancaments sempre són importants i necessaris per poder avançar. Tant l'Alba com l'Anna han fet els seus discursos, l'Alba com a directora i parlant en nom de totes les mestres i l'Anna com a tutora d'aquests nois i noies els dos últims cursos de l'etapa.

Després que les mestres entreguessin a cadascun dels alumnes l’àlbum "Aquest soc jo" i el quadern dels acomiadaments de cada grup de companys, ens hem dirigit a una aula polivalent del Centre Cívic. Allà els esperava una pantalla i un projector, per mostrar-los un conte que enfilava la seva història al llarg dels seus nou cursos. Un regal ben bonic de fet i, pensant-ho bé, és el veritable acomiadament de tota la comunitat educativa, perquè hi participaven els nens i nenes de l'escola, les mestres i, d'alguna manera, les famílies, perquè ens havíeu ajudat a tenir a punt el detall i la videoconferència per fer-ho possible. Com ens agrada aquest treball d'equip! Us el recomanem, val la pena fer-ne dues visualitzacions, la primera, per mirar les fotografies del pas de temps d'aquest grup, dels infants que en videoconferència volien acomiadar-se dels grans de l'escola... I la segona, per escoltar el conte amb deteniment. Val molt la pena, hi ha molts missatges importants pel camí de la vida! El text és de l'Emma, mestra d'infantil de l’escola, i l’ha muntat l'Esther, la mestra d'educació especial d’aquest curs.
Un cop fet i muntat el conte, ens vàrem adonar que ens havíem deixat un mestre molt important per a ells i el seu pas per Les Vinyes, en Toni. Avui hem provat sort i en Toni ha estat en l'acte. Quan hi ha amor i estima les coses flueixen, no cal forçar-les. Ha estat una sorpresa molt bonica!

Hem acabat amb una activitat que l'Alícia, mestra de música, ens havia preparat a tots: percussió corporal. Ha estat molt divertit!
Ens han faltat les abraçades, els petons i l'estar més a prop. Parlem de coses físiques, però us assegurem que, l'emotivitat, l'emoció i les llagrimetes no hi han faltat. 

Nois i noies de sisè, sigueu feliços i recordeu-nos. Si en algun moment us ve un record o un pensament de l'escola, que es dibuixi un somriure a la vostra cara. Serà el nostre millor regal. 

Carla, Jofre, David, Elna, Joan, Aniol, Laia, Sergio, Abril, Jana, Àlex, Neus, Magí i Roc... us estimem!

Mestres de l'escola