dimecres, 1 de juliol del 2020

BON ESTIU 2020!!


Benvolguda comunitat educativa,

Fa uns dies que els nens i nenes de l’escola ja estan de vacances, gaudint de l’estiu i de la calor. Ja els tocava perquè han estat els veritables herois del confinament. Campions i campiones que, sense previ avís, van estar confinats un munt de setmanes. Han après moltíssim d’aquest confinament però, sobretot, a tenir paciència, a esperar, a estar a totes... Gràcies, bonics i boniques!

Ahir les mestres, com a equip docent, també ens vam acomiadar. Algunes de nosaltres el curs vinent no treballarem juntes però de ben segur que ens retrobarem a la vida. Han estat un temps curt o llarg a l’escola però suficient per ser companyes, amigues... Treballar amb una persona frec a frec fa que brollin les emocions. Ahir, per tant, va ser un dia d’emocions contrariades: amb tristesa per deixar-les volar i amb alegria per saber que seran molt ben rebudes en altres equips docents aprenent uns dels altres. Gràcies, companyes. Les que hi serem ens retrobarem al setembre amb la il·lusió renovada i, les que no, gràcies per tot el que ens heu donat i compartit.

I què dir de les famílies dels nostres infants, mares i pares, avis, germans grans... que teniu el cel guanyat. El confinament ha fet que hagueu estat al peu del canó, organitzant les feines que us arribaven de l’escola i fent que, amb la vostra paciència i estima, els vostres fills estiguessin connectats amb nosaltres, amb les seves mestres, amb l’escola. Gràcies, famílies!

Cal agrair a tots els voluntaris i voluntàries del poble que, amb la coordinació de la regidora d'educació, van fer d'enllaç entre l'escola i algunes famílies del municipi i voltants. Sense ells hagués estat impossible tenir-ne un seguiment. Moltes gràcies, de debò!
 
Passeu, tots i totes, un bon estiu i ens retrobem al setembre, sigui com sigui. Sempre, hi serem!

Recordeu que tenim una trobada virtual el 20 de juliol a les 18:30h (infantil) i 20h (primària) per avançar-vos les novetats pel curs vinent.

Mestres de l’escola