divendres, 30 de desembre del 2016

Quin èxit!!!

Els alumnes de 6è estem preparant moltes activitats amb l’objectiu de guanyar diners per fer una sortida de final d’etapa.

La veritat és que fins ara ens ha anat molt bé!

Per l’Eco Sant Cugat vam fer tres parades: una amb entrepans i infusions, la segona amb pots de vidre decorats i l’altra amb objectes de segona mà. Vam vendre gairebé tot el que havíem preparat, una passada! I vam fer un bon calaix...

Per aprofitar el que ens va quedar de segona mà, vam fer una tómbola. Per participar calia comprar un número i la sort et deia quin lot d’objectes t’havia tocat. Als nens els va agradar molt la idea i ho vam liquidar tot!

Aprofitant que teníem les tapes dels pots de vidre, vam decidir decorar-les amb motius nadalencs i fer paradetes a les portes de l’escola. A veure quina és la més original?? No us podeu decidir, oi? Totes són meravelloses, tenen el seu encant...


I l’última activitat del trimestre va ser la venta de tires per la rifa de tres fantàstiques paneres! Aquestes paneres les vam poder fer gràcies a les donacions de botigues o empreses que desinteressadament van fer la seva donació per fer aquest sorteig. Moltes gràcies a tots per col·laborar!

Bé, totes les activitats han tingut molt èxit i hem de donar les gràcies a totes les persones que d’una manera o altra ens heu ajudat.

GRÀCIES DE VERITAT!

Al segon trimestre continuarem fent cosetes..., ja us anirem informant!


La classe dels óssos polars, 6è de Primària