dilluns, 20 de febrer del 2017

AVUI ESTEM D’ESTRENA!

El dia 20 de febrer de 2017 passarà a la història de l'escola com el dia que es va estrenar el nou mòdul de menjador. Després de forces cursos de feina incansable, de trucades, de visites, de reunions, el nou espai entra en funcionament avui mateix.

Aquest matí, tots els alumnes, mestres i personal de l'escola hem fet una trobada al menjador i hi hem cabut la mar de bé. Hem pogut descobrir l'espai on a partir d'ara dinaran els alumnes, l'espai de l'office i els lavabos. Tots junts hem celebrat tenir un lloc ampli a l'escola, que ben segur aprofitarem en forces ocasions!

A partir d'avui, els nens i nenes que es queden a dinar, podran fer-ho ben amples, en un menjador que, mica en mica, s'anirà vestint, per arribar a ser una peça càlida i acollidora com ho era, malgrat la manca de metres quadrats, l'antic menjador. Aquí hi tenen un paper destacat l'equip de monitores, amb la col·laboració dels infants, que segur ja tenen al cap un grapat d'idees, perquè el caliu del nou menjador sigui una realitat.

Des d'aquí, agrair l'AMPA, i en particular les juntes que han anat treballant pel nou menjador, l'Ajuntament i el Departament d'ensenyament, per haver fet possible la creació del nou espai de menjador escolar. Entre tots hem millorat el dia a dia dels nostres nens i nenes! Enhorabona!


Per molts anys i bon profit!