dimecres, 15 de febrer del 2017

PASSA EL FIL I TORNA A PASSAR EL FIL…

Vet aquí que en una vila petita, petita, com un cigró, hi havia una colla de nens i nenes que es feien un tip de jugar, imaginar i ser feliços. Tant i tant jugaven, que els seus vestits es van anar fent vells, tenien algun set i fins i tot van anar perdent botons que rodolaven ves a saber fins a on.

Els vestits de les nines que acotxaven, que passejaven, que curaven, que alimentaven i vestien van anar perdent lluentor, tenien descosits i no hi havia manera que quedessin ben cordats.

Un bon dia, un grup de fades cosidores van endur-se les robes de Vilapetita cap a casa, van tractar els vestits amb cura i delicadesa i amb les seves varetes de fil i didal van transformar allò que quasi semblaven parracs, en vestits nous de trinca. Fins i tot, una fada patronera els va fer alguna peça, perquè les nines poguessin estrenar!
Quan els nens i nenes van tornar a Vilapetita, van descobrir que l’armari de les disfresses feia molt de goig, que l’armariet de la caseta era ple de vestits ben sargits i que les nines estaven ben cofoies amb els seus vells i nous modelets.

I vet aquí uns recosits,
Vilapetita ja té vestits!


L’equip d’educació infantil vol agrair l’ajuda d’aquestes fades cosidores mares, àvies, ties que han fet possible que aquest conte tingui un final ben bonic! Aprofitem per comentar que si hi ha alumnes o famílies de l’escola que tinguin vestits de nines o disfresses que ja no els fan servei, que els poden portar a l’escola, que a Vilapetita sempre cal anar renovant vestuari… Perquè… Les varetes de les fades fan màgia, però hi ha cops que ja no hi ha remei, ni màgia possibles! Hihihi…