dilluns, 13 de març del 2017

PREMI DE ROBÒTICA PER ROBOTIX SANKU !

Dissabte 4 de març, alguns alumnes de l'escola van participar a la Lego Leage de la mà de l'extraescolar de robòtica. El grup de grans va ser premiat, tot seguit, els guanyadors ens ho expliquen:

Som vuit alumnes de la classe dels Óssos Polars, de 6è de primària.Tots vuit fem l’extraescolar de robòtica i ens van proposar de participar en la competició First Lego League, amb el nom Robotix Sanku. 

La First Lego League és una competició de robòtica, on molts grups de Catalunya, van a competir per anar a la d’Espanya. Per participar havíem d'aconseguir uns quants diners i gràcies a uns patrocinadors, ho vam aconseguir.

Per anar a la competició, vam haver de preparar diferents proves. Un projecte científic, els valors i el joc del robot.

El projecte científic: Havies de buscar un problema de la vida real, trobar una solució i exposar-ho davant d’un jurat. Aquest any la competició anava de la relació entre els animals i les persones. Nosaltres ens vam centrar en el zoo de Barcelona. El tema que vam exposar va ser l’espai.

Els valors: Havíem de representar els valors que tenia l’equip: Inclusió, respecte, treball en equip, cooperació... Treballàvem i treballem tots aquests valors sempre que ens trobem a treballem en equip. Els jutges ens van fer una prova de cooperació i la vam aprovar.

El joc del robot consistia en fer unes programacions per fer diferents proves en un taulell, fet especialment per la FLL. Cada prova té diferents punts, qui aconsegueix el màxim de punts guanya el joc del robot.

A part de tot això, per participar, ens vam fer una samarreta amb un logo i els nostres patrocinadors. Nosaltres vam guanyar la prova dels valors i ens van donar una copa, feta de LEGO!!

Estàvem tan contents que vam decidir, entre tots, donar la copa a l’escola. És a l’escola on fem l’extraescolar de robòtica i on posem en pràctica tots aquests valors que ens han portat a guanyar-la.

Volem agrair, especialment, la dedicació i les ganes que hi posa el nostre professor, en Genís. Moltes gràcies!
                          GEMMA, OM, ANA, MARC, CLARA, ALEIX, JOSEP i PAU 
ENHORABONA CAMPIONS!