dimecres, 2 de maig del 2018

MAIG, MES DE LES FLORS... DE KUSAMA


Com que el maig és el mes de les flors, no podíem passar per alt una descoberta que han fet enguany els alumnes de la classe dels Esquirols de P3.

Normalment a plàstica anem coneixent obres i autors que ens fan aflorar, any rere any, el gust per l’art. Aquest curs li ha tocat el torn a l’artista japonesa Yayoi Kusama. Qualsevol que no conegui l’obra d’aquesta artista consolidada, i una de les més importants precursores de la psicodèlia i l’art pop, no pot perdre’s la seva descoberta, ja que de ben segur no deixarà indiferent a ningú.

Els alumnes de P3, a banda d’experimentar amb les creacions a partir de cercles i repeticions, també han treballat el volum, inspirant-se en les flors de Kusama: obres plenes de llum, força i colors que, com no podia ser d’altra manera, estan acabades amb rodones de totes mides i colors.
Com veureu, les flors de Kusama i les flors dels Esquirols tenen cadascunes el seu particular encant... La diferència més notable, això sí, és la mida. Podríem dir que les flors de P3 serien petites maquetes, si les comparem amb les de Kusama, que són creacions de grans dimensions.  
LES FLORS DE YAYOI KUSAMA I DELS ESQUIROLS CAPTIVEN!