dijous, 26 d’abril del 2018

SANT JORDI 2018

El dia 23 d'abril com cada any, vam celebrar la diada de Sant Jordi.
Durant el matí es va realitzar el muntatge de les parades de roses, manualitats i llibres per part dels alumnes de sisè. D'altra banda els alumnes de primer van representar la llegenda als nens i nenes de la llar d'infants a la Balena.
A la tarda, tots ens vam reunir a la plaça de l'església per gaudir de la llegenda de Sant Jordi i la venta de roses i llibres. Per finalitzar la tarda, es va fer una ballada de sardanes i un berenar popular.



El dimarts 24 d'abril a la tarda tots els alumnes de l'escola ens vam reunir a l'auditori del centre cívic per celebrar els XVI jocs florals. Va ser una tarda molt esperada i especial pels alumnes, ja que havien realitzat una gran feinada per produir els textos que van presentar al concurs. Aquesta mateixa tarda, el jurat composat per un pare de l'escola, un expert, un mestre de l'escola i un ex- alumne van donar a conèixer els guanyadors de cada curs. Tot i que, el fet d'haver participat ja es per sentir-se ben orgullós i guanyador. El jurat ho va tenir molt difícil per escollir i van felicitar a tots els participants.