divendres, 14 de setembre del 2018

ESMORZARS SALUDABLES

Hola famílies!
Tal i com us vam explicar a la reunió d’inici de curs, aquest curs continuem treballant els bons hàbits alimentaris a l’hora d’esmorzar. Ja fa uns cursos que vam participar en  la campanya de la fruita a l’escola per habituar als infants a menjar una peça de fruita a mig matí. Vam continuar, el curs passat, deixant lliure el tipus de fruita per portar a l’escola un cop per setmana. Aquest curs, ampliem el concepte d’esmorzar saludable tenint en compte que fem dos esmorzars al dia –el desdejuni que cal fer a casa i l’esmorzar a mig matí de l’escola- que es complementen i que han d’incloure els quatre aliments d’un esmorzar saludable: lactis, aigua, fruita i cereals.
A continuació pengem un mural que es treballarà a totes les aules, des de P3 fins a 6è on s’explica, de manera molt gràfica, en què consisteix un esmorzar saludable. 
Esperem que sigui un material útil i pràctic a l’hora de preparar els esmorzars al matí, ho podreu fer de manera conjunta amb els vostres fills/es.

Bon profit! I... 
                       Creixem sans!!

Aquesta informació s’ha extret del dossier “Creixem sans” editat pel  Consorci Sanitari de Barcelona i l’Agència de Salut Pública, dins del programa per la Prevenció de l’obesitat infantil (POIBA), Barcelona, juny del 2011.