dijous, 21 de maig del 2020

COMENÇA EL DESCONFINAMENT

Els nens i nenes de l’escola continuem amb molta energia, sempre estem actius i a casa la feina no s’acaba. Recordeu Sant Jordi? Ja ens queda lluny, però la festa confinada ens ha deixat imatges que ens serviran per recordar que un abril Sant Jordi va entrar com mai dins de les cases i va estampar els balcons.
Hi ha una bona colla de companys que ens dediquem a tasques del dia a dia a la cuina. N’hem après i es nota. Hem agafat responsabilitats i hem après a cuinar. A partir d’ara tenim les feines de casa com un hàbit encara més consolidat.
També hem continuat fent feines, treballs i jocs que ens han permès no trencar el fil que ens uneix amb els aprenentatges que fem quan anem físicament a l’escola.
I no ens hem d’oblidar de la part més artística! Les nostres emocions i la nostra creativitat han anat de la mà per deixar petjada física de tot allò que tenim a dir, que és molt. L’art ens ha permès expressar-nos amb la llibertat que aquests dies hem trobat tant a faltar.
Ah! Per sort, hem fet tan bé la feina de quedar-nos a casa, que de fa uns dies estem de ple en les fases del que en diuen desconfinament. Quina sort poder trepitjar terrossos, pedres, rajoles, voreres, camins... Quina sort respirar l’aire nou, l’aire lliure que feia dies que ens esperava. 
El coronavirus encara és amb nosaltres, però sabem com parar-li el viatge i ho farem, ho intentarem! Amb la colla d'investigadors i exploradors que tenim, i amb tot el que ens ha tocat ballar, segurament en el futur hi haurà algun científic que un dia va fer les seves primeres descobertes a l'escola i a casa confinat. Tan de bo aviat puguem experimentar plegats!

Totes aquestes fotografies ens fan estar una mica més a prop, no ens perdem de vista, perquè malgrat la distància tots formem part d’un mateix equip: els companys de Les Vinyes.