dimecres, 11 de novembre del 2015

Tercer dia d'estades al Camp d'Aprenentatge de Tarragona

Dimarts a la nit, ens ho vam passar d’allò més bé ballant i cantant a la disco! Ens vam arreglar molt per poder impressionar als companys, i la veritat és que ho van aconseguir!!


Després cap a les habitacions a preparar-nos per anar a descansar i dormir. Estàvem molt cansats, després de tota la caminada per Tarragona... Mireu quin pijames més xulos portaven els alumnes més grans de l’escola!


Es van adormir en un obrir i tancar d’ulls. I no sabem què ha passat, però aquest matí al llevar-nos portàvem la cara pintada amb marques de picapedrers o números romans.

Tornem a agafar forces amb un bon esmorzar i tornarem cap a Tarragona, però aquest cop a conèixer a fons la zona portuària. Hem començat al Museu del Port, on l’Antonio ens ha informat que pujaríem en una golondrina per fer una volta pel port. Abans de pujar al vaixell, ens hem posat un salvavides, per anar més segurs i utilitzar en cas de necessitat. Sort que ningú l’ha necessitat!

   

Quan hem començat el viatge, hem pogut veure les diferents zones del port i els diferents tipus de vaixells, hem conegut els noms de les parts d’un vaixell, hem mesurat la profunditat del mar i fins quan arriba la llum, hem recollit plàncton... Quin matí més entretingut!

   

Al baixar de la golondrina, ens hem dirigit cap al Museu i l’Antonio ens ha continuat explicant moltes coses interessants; els diferents tipus de peixos, de crustacis, de pesca... hem pogut tocar una cria de tauró que van trobar els pescadors i hem continuat fent diferents jocs relacionats amb el port i el mar: memori, observació per microscopi i col·locació dels diferents tipus de vaixells al port amb les seves mercaderies. 



Tornem cap al Complex Educatiu del Tarragonès i hem acabat de fer les maletes, hem dinat i hem tingut, fins i tot, una miqueta de temps lliure. Bé, de tornada cap a Sant Cugat amb el bus.


Quina llàstima, ja s’ha acabat! Però hem viscut una experiència inoblidable!!


La Classe dels Kràkens i la classe del Foc