dijous, 14 d’abril del 2016

DIARI DE LES ESTADES AL CAMP DE PAU CASALS Capítol II

Després d’una nit plàcida, ens hem llevat amb energia per començar el dia amb un bon esmorzar. Teníem un dia potent, atapeït de música, vivències noves i descobertes ben especials…

Hem tingut un matí ple de tallers que ens han fet sentir petits grans músics! Quina il·lusió ens ha fet treballar en un estudi de gravació autèntic! Som uns cantants professionals, si més no, ens ho ha semblat… ;-)


Amb una gana de llops, hem anat puntualment a dinar i, com que ahir vam assolir l’objectiu del joc de nit, avui postres especials: gelat! Per molts de nosaltres ha estat el primer de la temporada… S’ha obert la veda!

Aquesta tarda ha estat mogudeta, com no podia ser menys! Ens hem dividit en dos grups per fer una gimcana súperxula! Els GPS ens han servit per trobar les localitzacions d’un conte sobre un violoncel que… Bé, ja us ho explicarem! Aquesta història finalment ens ha portat a gaudir d’un concert de violoncel envoltat de màgia, érem tan a prop del músic, que sentíem la vibració de les cordes a la pell… Tot un privilegi!


Un cop acabades les activitats lectives, avui hem berenat als entorns propers de l’alberg, per després poder gaudir d’una estona de jocs al bosquet del recinte. Al vespre, ens posarem ben guapos per sopar i gaudir de la nit de discoteca. Música, rialles, balls, coreografies, ritmes, cançons… Quina millor manera de finalitzar el segon dia, oi? L’exprimirem al màxim, que això s’acaba… Que demà ja tornem! Ho sabeu, oi?