dimarts, 19 d’abril del 2016

Segon dia d'estades a La Noguera

Hem passat una bona nit i ens hem llevat ben puntuals. Hem carregat piles amb un bon esmorzar i ens hem posat a punt perquè a les deu, els mestres del camp d'aprenentatge ens esperaven per començar el dia. Mireu que guapos que estàvem!
 

Un grup ha marxat amb l'Esther cap a la zona d'excavacions per conèixer el Pic i la Puc. Els companys que ahir van fer aquesta mateixa activitat ja ens n'havien fet cinc cèntims, però no hi ha res millor que viure-ho en primera persona.


L'altre grup ha descobert la natura amb el mestres Toni i Sónia, gaudint d'unes vistes i temps privilegiats.
 
Al migdia hem anat a l'alberg a dinar. Després de dinar, hem tingut temps lliure, uns l'han aprofitat per jugar a la plaça i TOOOTS els Arcs de Sant Martí han fet una bona i profitosa migdiada. A la tarda, ens ha tocat tornar a la zona d'excavacions... Ufff... Amunt s'ha dit! L'esforç ha valgut molt la pena, ja que ens hem convertit en uns autèntics arqueòlegs, amb casc i tot! Hem treballat de valent en una zona d'excavació, on hem fet tot tipus de troballes pre-històriques: peces de sílex, de ceràmica, ossos d'animals, petxines, art rupestre... Una experiència molt gratificant.
 
Ara tenim una estona per descansar, ens prepararem per anar a sopar i, si encara ens queda energia, farem alguna activitat de nit ben tranquil·la i relaxada... Confiem que tindrem una nit plàcida... Que demà encara tenim feina... Fer motxilles i regalar-nos les orelles amb els sons d'uns instruments trets del període que hem conegut aquests dies.
 
Estant essent unes colònies ben viscudes, hem après moltes coses i ens ha fet uns dies immillorables... Pensant-ho bé,... Ens quedem uns dies més! NOOOO... No patiu, que demà ja ens tornareu a tenir a Sant Cugat, que, poc o molt, també us enyorem.
 
És que... Amb aquestes vistes, qualsevol no es quedaria uns quants dies més!