dissabte, 2 d’abril del 2016

UNA GRAN COREOGRAFIA AMB ACROSPORT


 
El passat dimecres 16 de març els alumnes de 3r de Primària ens van deixar meravellats amb una actuació d’acrosport.

La gimnàstica acrobàtica o acrosport és un esport acrobàtic - coreogràfic que integra tres elements fonamentals: formació de figures o piràmides corporals, acrobàcies i elements de força, i flexibilitat.

Durant el segon trimestre van estar treballant el bloc d’expressió corporal, dins l’àrea d’Educació Física. Ells mateixos van escollir la música i les figures que volien realitzar.

L’acrosport és una proposta educativa inclusiva i integradora, ja que fomenta la cooperació del grup on tots tenen un paper fonamental per aconseguir l’objectiu final. Així mateix, millora les relacions socials del grup, ja que per a la representació de les figures amb música s’estableix una relació dialèctica entre els alumnes millorant l’autoestima i aportant-los valors com el respecte, l’ajuda, el sacrifici i el treball en equip. 

A més a més, l’acrosport ajuda a valorar i aprendre de les possibilitats del propi cos. Els alumnes milloren capacitats físiques com la força, la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i l’agilitat. També és un magnífic vehicle per desenvolupar la seva creativitat i els hàbits d’higiene personal, a través de muntatges escènics de gimnàstica col·lectiva.

Aquí teniu una mostra d’aquests “petits” grans artistes.