divendres, 7 d’abril del 2017

ELS D’INFANTIL TANQUEM EL TRIMESTRE!

Avui els alumnes d’educació infantil han fet uns tallers primaverals que faran de l’escola un espai una mica més acolorit i ben florit…

Encara hi falten força detalls, però la paret de l’entrada d’educació infantil comença a fer molt de goig. Els nens i nenes de P3, P4 i P5 i els mestres hem anat pintant el paisatge de la paret de l’antic menjador i els que n’han tingut ganes han pintat unes flors que decoraran el passadís.
A mig matí, per agafar forces, els nens i nenes han parat per esmorzar. Quina sorpresa han tingut tots plegats quan han vist que dues garlandes i unes figures de xocolata precioses serien les postres de l’esmorzar de germanor de final del segon trimestre.
 

Mestres, famílies i companys de l’escola, que tingueu uns bons dies plens de paisatges, caminades, jocs, rialles, flors, descobertes, abraçades, colors i… sobretot, els que teniu padrins o fillols, que gaudiu molt de la Pasqua, les mones, la xocolata, les garlandes i els retrobaments de família i amics d’aquests dies.
Il·lustració de Roser Calafell
BONES VACANCES!