divendres, 21 d’abril del 2017

ENCETEM SANT JORDI!

A l’escola hem celebrat un any més la diada de Sant Jordi, uns prolegòmens de la festa que florirà com cada any el dia 23 d’abril. Com que enguany és diumenge, avui ha estat un dia per començar a escoltar, ballar, tastar, llegir, mirar, gaudir i aplaudir la nostra festa patronal.

Quin goig ha fet la plaça! La parada de llibres, com cada any, una experiència per tocar la realitat. Genials organitzadors, alumnes de sisè! Les vendes segur que han estat un èxit! Ja ens ho explicareu. I no cal dir, que la representació de la llegenda ha estat un caramel que ha endolcit la tarda! No ens cansarem mai de veure els nostres infants de primer fent l’obra de Sant Jordi… Aquest any, ha estat bonica, entranyable, blanca… Molt bona feina Classe de les Àligues!

I per acabar de començar el cap de setmana festiu, la ballada d’un sardana que ha estat ben especial… Els que l’hem pogut compartir, hem format part d’unes rotllanes de famílies, infants i mestres que han mostrat allò que aquesta dansa representa, la senzillesa d’unes mans entrellaçades. La unió sempre és bellesa… Només cal veure-ho!
Foto de Montse Ramiro, mare de la Xènia Navajas Ramino de P3. Gràcies, família!
Que tinguem una bona diada de Sant Jordi, plena de roses, rosers, lletres, llibres, amor, abraçades, passejos, senyeres, música i molts, però que molts, petons d’enamorats i d’estimats!