dimarts, 18 d’abril del 2017

ELS OCELLS HAN ARRIBAT, ÉS LA PRIMAVEEERA!

Vet-ho aquí la sopresa que hem tingut els de P3, la classe dels Ocells, a la tornada de les vacances! Sempre és bon costum mirar tot el que passa més amunt dels nostres caps…

Fa dies que la primavera vesteix els nostres marges i els arbres del pati ja mostren les seves fulletes tendres, que tan bé ens aniran aquestes properes setmanes per arrecerar-nos del sol. Aviat apretarà de valent! Fa dies també, que els ocells estan ben eixorivits voleiant aquí i allà, enfeinats buscant parella, refent nius, esperant noves covades… Doncs bé, mirant enlaire hem trobat uns nius ben especials, fets per Ocells molt treballadors, triant els millors materials, i, com no pot ser d’altra manera, amb els nius a punt, aquests Ocells eixerits han fet nierons bonics com un sol. Alguns baden la boca, altres observen, altres fan cara de sorpresa, alguns semblen contents i d’altres espantats… N’hi ha per a tots els gustos!
Mireu, els arbres del pati els han acollit, però com que són uns ocellets tan delicats, la classe de P3 ha decidit protegir-los del vent i de la pluja dins de l’aula, però de cara les finestres, perquè puguin observar com volen els ocells que sovint visiten la nostra escola. Com n’és, d’important, observar què passa fora de les parets de l’escola!

Doncs bé, així encarem el nou trimestre, plens de colors, de vida i de ganes de créixer, com els ocells de tots els nius del món.

BON TERCER TRIMESTRE!