Avui dediquem el dimarts de la setmana Cultural, al Penedès Gastronòmic. Coneixem, manipulem i tastem plats típics de la nostra comarca.
Els nens i nenes d’educació infantil han elaborat CATÀNIES a partir del taller que gentilment ha ofert Cudié i que s’ha realitzat a la cuina del Centre Cívic.
Els alumnes de cicle inicial han fet un primer plat d’estrella! Un XATÓ boníssim, amb ingredients de proximitat gràcies al taller dut a terme per Casa Ametller. El taller s’ha realitzat als jardins de La Torre del Gall.
Els nens i nenes de cicle mitjà i superior han elaborat CANELONS D’ÀNEC MUT i GALL DEL PENEDÈS FARCIT, respectivament. El taller l’ha dut a terme el xef de la Torre del Gall, Josep Soler, juntament amb el seu equip de professionals.
Des d’aquest espai volem agrair la seva generositat, simpatia i professionalitat a l’hora d’organitzar els tallers per a tanta canalla, ja que no ha estat fàcil.
Ha estat un matí molt intens, ple d’olors, colors i sabors que ens emportem ben impregnats a la memòria. I, qui sap, si a més s’ha despertat la vocació d’algun nou xef a la nostra comarca?!