dilluns, 6 de novembre del 2017





LA CASTANYADA



Aquests últims dies hem estat celebrant la Castanyada i el Halloween. Vam començar amb una exposició a la biblioteca de llibres de misteri i fantasia i una altra de manualitats relacionades amb el Halloween que van fer alguns alumnes, totes molt originals!
El dilluns 30 es van iniciar els tallers de cuina de tardor amb les receptes de cicle superior, que ens van cuinar un brownie de moniato i xocolata blanca boníssim; de cicle mitjà, coques de vidre que van quedar ben cruixents. Un cop acabades les receptes, la nostra “Halloween teacher” ens va estar explicant unes històries que ens van fer molta por!
El dimarts 31 pel matí va ser el torn d’infantil i de cicle inicial. Els més petits de l’escola van fer unes mini magdalenes de xocolata fosa i fruits secs ben esponjoses, i els de cicle inicial ens van captivar amb els tradicionals panellets de pinyons, de xocolata, de coco, d’avellanes i de cireres. Un cop acabada la cuina van visitar la “witch”, que ens va explicar un conte ben terrorífic.
La tarda del dimarts la vam dedicar tots junts a celebrar la castanyada. Ens vam reunir a l’entrada de l’escola per rebre els castanyers i castanyeres de 6è, que ens van portar les castanyes. A més a més vam poder degustar les diferents receptes que vam elaborar. Vam acabar el dia ballant i cantant les cançons tradicionals de la castanyada.
Esperem que vosaltres també hagueu gaudit d’una bona castanyada i d’un bon Halloween!
Comissió de festes.