dijous, 8 de març del 2018

Benvinguda senyora espantaocells!


L’hort d’educació infantil té un problema bonic. Els ocells que tafanegen pel pati petit el visiten sovint i fan estralls a les fulles tendres dels enciams, sobretot. Els alumnes van tenir una bona idea: fer uns espantaocells de paper brillant per a foragitar-los del seu hortet. Però aquest any no han funcionat gaire bé...

Per això, els dies de pluja o els dies que el fang no els permetia treballar, durant les estones de l’hort, han anat creant la senyora espantaocells, partint d’una escombra, material de rebuig, palla i roba d’algunes famílies.

Avui, ha arribat el gran dia, l’espantaocells ha nascut! L’hem situat a un lloc ben destacat de l’hort, per veure si els ocellets no se’ns mengen el planter o qualsevol fulla que albirin des de dalt del lledoner.
L'ESPANTAOCELLS

BENVINGUT ESPANTAOCELLS!
NO ELS ESPANTIS MASSA FORT,
PERÒ NO ELS DEIXIS ENTRAR A L'HORT.

QUE LA CULPA NO ÉS PAS D'ELLS...
ELS COSTA TROBAR MENJAR.
AIXÒ TOTS HO HEM D'ARREGLAR:

POSEM FORCES MENJADORES,
RESPECTEM EL SEU INDRET,
AIXÍ NO ET QUEDARÀ FEINA,
SOLS QUEDAR-TE BEN QUIETET.

Com que tots plegats estàvem tan emocionats, hem fet uns cartells per empaperar l’entrada d’infantil, per fer saber la nova a les famílies. I han funcionat d’allò més! Un reguitzell de persones han tret el cap a l’hort per conèixer l’espantaocells. Després de tantes visites les seves galtes estaven més enceses que de costum.


8 DE MARÇ, UN DIA BEN ASSENYALAT PER NÉIXER!