dimarts, 13 de març del 2018

Diari de colònies d'educació infantil SEGONA PART


Avui ens hem llevat molt d’hora i hem tingut temps per vestir-nos i fer una mica de ballaruga abans de començar a esmorzar. Calia agafar forces, perquè ens esperava un llarg dia, ple d’activitats i joc.

Un cop ben esmorzats, ens hem disposat a trescar fins a una platja diferent a la d'ahir. Aquesta platja d'avui era ideal per a fer el que hi estàvem disposats a fer, ja que la sorra era humida, al punt. Els monitors ens han ensenyat a crear figures de sorra i nosaltres en petits grups hem elaborat les nostres creacions. Com no podia ser d'altra manera, han sortit unes figures precioses! Cap a les dotze, hem tornat xino-xano cap a La Marinada, ja que la gana apretava. 

Després d'un nou gran dinar, hem estat fent joc lliure pels exteriors de la casa i els Esquirols avui sí que no han perdonat una bona migdiada. A les tres, els monitors, mestres i alumnes hem començat les activitats de tarda. Avui ens ha tocat prendre consciència de la cura de l'entorn marí i hem conegut una mica més alguns dels seus habitants. Els Dinosaures han estat molt contents, perquè han pres apunts pel seu projecte dels Taurons. Hem parat per berenar i després hem anat a la sala del Toca-Toca, on hem vist petits animals del mar, en els aquaris i a alguns els hem acaronat i tot.

Ja una mica tocats pel cansament, ens ha anat rebé el sopar que hem pogut fer ben puntuals, perquè els Eriçons, com a cada àpat, ens han parat les taules com grans professionals. Ah! I els que encara tinguin una espurna d'energia, encara els queda la gran festa de nit, amb discoteca i tot. Acabarem el dia, com l'hem començat amb una bona ballaruga i, aquest cop, cap a fer una merescuda dormida. Bona nit a tothom! Tsssst... A descansar que demà encara ens queden moltes sorpreses!