dijous, 1 de març del 2018

FEBRER ACABAT, FEBRER NEVAT!

Dimecres 28 de febrer ha estat un dia ben especial al poble de Sant Cugat i a l’escola. Al matí hem aixecat les persianes amb l’ànsia de veure un paisatge ben blanc. A mesura que despuntava el dia, hem anat veient que la nevada havia fet acte de presència, però no prou per a deixar-ho tot, tot, vestit d’un blanc immaculat. De tota manera, l’escola enfarinada feia molt de goig.
Avui era un molt bon dia per gaudir plegats dels regals que ens fa la natura de tant en tant, per això, ens hem posat a punt per anar a l’escola. La jornada del matí ha estat ben especial i diferent. Tots plegats teníem moltes ganes de tocar la neu... A més, com que les volves han anat caient, també volíem sentit com la neu ens acaronava les galtes.

Dit i fet, petits i grans hem fet una sortideta d’hivern única. Els d’infantil, per una banda, i els de primària, per una altra, hem fet un passeig pel paisatge que avui s’havia de contemplar, abans que la pluja no el desdibuixés. Hem tingut temps per badar per les vinyes, per caminar encongits, per fer boles de neu i...llançar-nos-les..! Què faríeu sinó vosaltres amb una bola de neu inquieta a la mà?
Ha estat un matí distret, que de ben segur recordarem força temps..