dilluns, 23 d’abril del 2018

AQUEST SANT JORDI, LA BIBLIOTECA, UNA NOVA ENAMORADA...


Passejant per carrers i places, avui tots nosaltres contemplarem, un any més, la grandesa d’aquesta diada. Sant Jordi es passeja lluint senyeres i flairant perfum de les roses que es regalaran, a tort i a dret, en senyal d’amor. Aquest amor que també es regalarà dins de les pàgines d’una novel·la, un còmic, un assaig... Cadascun de nosaltres tenim un llibre especial que arribarà a les nostres mans, perquè hi ha, com a mínim, una persona que ens coneix la mirada. El llibre, a la vegada, restarà pendent d’entregar-nos allò que té a dins de les entranyes, per endur-nos allà on necessitem estar a estones.

Il·lustració Joan Turu
Aquest any, a més, tenim una nova enamorada, la biblioteca de l’escola que espera amb avidesa que els seus pretendents la festegin amb contes, poesia, il·lustracions...

Si avui feu un passeig, per Sant Cugat o per qualsevol altre poble, i penseu en la nova biblioteca, podeu escollir un bon llibre que us lligarà amb ella per molt de temps! Ja sabeu que els padrins podrem coronar-la de llibres el proper dimecres 25 d’abril a 2/4 de cinc de la tarda. A més, aprofitarem per a fer un agraïment a l’artista que l’ha fet més encisadora encara, el Joan Ramon Buisan.

QUE GAUDIM TOTS DEL DIA DE SANT JORDI, DE LES ROSES, DELS AMORS, DE LES PARAULES, DE LES TROBADES, DE LA FESTA, DE LA CULTURA... DE TOT EL QUE SOM I SEREM!

Ah! I QUEDEM DIMECRES A LA TARDA! NO HI PODEU FALTAR (amb llibre o sense)!