divendres, 27 de setembre del 2019

COMUNITAT D'INFANTIL DIVERSA

Enguany, a la reunió de famílies d’infantil hem deixat PETJADA física d’aquesta al pati petit de Les Vinyes. Totes les famílies assistents han pogut mostrar tal com som, representats en uns retalls de roba que resten enlairats al pati fent bonic, com fa bonic l’escola plena de persones ben diverses.

Si traieu el nas al pati, i us hi fixeu bé, veureu que a l’escola hi ha infants de molts colors, uns de més vius, d’altres més foscos, també n’hi ha d’estampats alegres i d’altres de més subtils. Hi ha famílies de ratlles, llargues, gruixudes i fins i tot de quadrets. També hi ha mestres de cotó, mestres de seda fina, de colors estridents o d’esprimatxats.

Tots nosaltres, amb la varietat, som una mostra real del que passa fora: som persones diferents, amb mirades diferents, amb interessos particulars, amb passions i dificultats variades. De vegades, totes aquestes circumstàncies individuals fan que ens unim en una mateixa cosa que rutlla, precisament per la suma de totes aquestes diferències.
Des d’aquí, us agraïm la feina i us encoratgem a continuar defensant i valorant la riquesa de la diversitat, perquè...no ens dieu que no fa goig!