dijous, 26 de setembre del 2019



A PUNT PER L’ECO SANT CUGAT!!

Els alumnes de l’escola ens hem posat a treballar de valent per poder posar una parada a l’ECO d’aquest diumenge 29 de setembre.
Ahir vam fer tallers a l’escola per tal de posar a punt els pots amb llavor sorpresa que vendrem a la parada i els llibres i quaderns de segona mà. Cadascun dels infants es va encarregar d’una tasca molt concreta: decorar els pots amb adhesius, amb retolador o cordills diversos, preparar el substrat amb fibra de coco i compost, decorar les targetes d’agraïment, preparar el cartell de la parada, elaborar el cartell informatiu de les llavors que poden germinar del pot sorpresa, guarnir la guardiola per recollir els diners i organitzar els llibres i quaderns de segona mà.
La organització va ser molt fluida, cada infant podia escollir en quin taller treballar i tots es van sentir satisfets del resultat aconseguit.
Diumenge disposarem d’una parada davant del Centre Cívic. Us esperem a tots per Posar la vostra llavor pel Pati en transformació, ja que els diners recollits aniran destinats a les properes actuacions que es volen fer al pati de l’escola, seguint els consells de la paisatgista Inara Hasanova, que ens va fer el taller al pati en el marc de l’Eco de l’any passat. Així doncs, per poder començar amb la transformació del pati, necessitem la vostra col·laboració fent l’adquisició dels pots de llavors que han preparat els alumnes de l’escola i dipositant la voluntat a la guardiola que trobareu a la parada. 


                 ESPEREM QUE LA LLAVOR GERMINI I EL PATI ES TRANSFORMI!