dimarts, 22 d’octubre del 2019

LES EXTRAESCOLARS A LA NOSTRA ESCOLA


Les extraescolars dels alumnes de l’escola

Vam llegir a la Fura que no és aconsellable que els nens i nenes facin més de tres extraescolars a la setmana. Ens explicaven que els psicòlegs no ho recomanen perquè consideren que els nens i nenes han de tenir temps per fer coses que a ells els agradin o, simplement, descansar i avorrir-se que, també, és saníssim.

Ens va sobtar aquest article i vam creure necessari saber què passava a la nostra escola. Ens vam repartir per classes i els vam passar un qüestionari. Els fèiem preguntes com: quantes extraescolars fas a la setmana?, quines?, a casa t’obliguen a fer-les o, pel contrari, les has triat tu?, gaudeixes fent-les?, les feu a l’escola o a fora?

És evident que vam extreure més informació dels nens i nenes més grans perquè els més petits no sabien contestar la majoria de les preguntes.

La gran majoria de nens i nenes fan de quatre a sis extraescolars a la setmana, tot i que, els ocupa quasi totes les tardes de la setmana. Val a dir, que la majoria reconeixien que els pares els obliguen a anar a alguna extraescolar, sobretot, la d’anglès i música.


L’extraescolar que tenia més èxit entre els nens i nenes de l’escola era l’esportiva.





Els reporters de cicle superior