dijous, 10 de setembre del 2020

BENVINGUTS AL CURS 20-21!!

 

Estimades famílies,

Esperem que us trobeu bé i que l’estiu hagi estat profitós per a tota la família.

A les portes d’obrir el nou curs, la pluja d’informació sobre les mesures de seguretat a les escoles no cessa, és canviant i variable. Però el que realment és important és la necessitat de seguretat i confiança a l’escola.

Les mestres hem iniciat el curs amb baixes de mestres, substitucions que no arriben… i molta feina per adaptar els espais i debatre la millor manera de dur el dia a dia amb la normativa de la Covid. No obstant a Les Vinyes, estem plenes d’energia!  Molta, molta il·lusió per a retrobar-nos amb els infants, i poder omplir l’escola de vida, coneixements i aprenentatges.

 

Us volem explicar que les modificacions dutes a terme responen a la voluntat d’incidir el mínim en la nostra manera d’entendre la tasca educativa i la línia pedagògica del centre, per això hem posat en primer pla, aspectes com la socialització dels infants i el desenvolupament de les habilitats socials dins del grup, l’educació emocional i per a la convivència, la resposta a les necessitats individuals d’aprenentatge dels alumnes tot respectant el seu ritme d’aprenentatge, mantenir els mestres especialistes pel desplegament de les àrees de llengua anglesa, educació musical i educació física, i l’impuls de la lectura com a base d’altres aprenentatges.

Ahir dimecres ens vam trobar virtualment en la reunió d’inici de curs, on vam presentar l’equip de mestres i vam explicar, a grans trets, les novetats del curs; la majoria de les quals giren al voltant de la normativa per la pandèmia.

A continuació inserim el vídeo que vam preparar per a donar-vos la benvinguda i fer una pinzellada del curs, i a continuació us adjuntem el Pla d’Actuació per al Curs 20-21 en el Marc de la Pandèmia per Covid-19, aprovat el dimarts en Consell Escolar.

 1a part video

2a part video 

3a part video

Confiem que les actuacions que hàgim de prendre al llarg del curs permetin conciliar les necessitats familiars amb els requeriments escolars amb èxit, amb complicitat i confiança.

 
 
Tinguem, tots plegats, un bon curs!!