divendres, 18 de setembre del 2020

PRIMERA SETMANA DE CURS

Benvolguda comunitat educativa,

Superem la primera setmana de curs! El retrobament amb els alumnes ha estat deliciós, descobrim uns infants alegres i amb ganes de recuperar la seva quotidianitat. L’escola s’omple de nou de rialles, cançons, olor de llibretes noves… Els més petitons de tot s’adapten de mica en mica a l’entorn, les veus, els braços que els acullen…

Pensem que ha estat una setmana positiva, ens estem adaptant a aquesta nova situació i ens hem de felicitar tots plegats. Cal que continuem així i que no ens relaxem amb les mesures de prevenció. Restem oberts a fer els reajustaments que calgui per a millorar entrades i sortides, dies de pluja, etc. Atendrem els suggeriments constructius amb seriositat i actitud de millora.

Sabem que el risc zero no existeix, però treballem de valent per a mantenir l’escola en un entorn segur i agradable, tant pels infants com per a les famílies. Ens cal recuperar la vida i l’aprenentatge a l’escola i és important treballar plegats en la mateixa direcció davant l’excepcionalitat del moment.

Tot i això, hem de ser conscients que les condicions de convivència poden canviar en funció de les instruccions del departament segons com evolucioni tot plegat a escala general. Tal com hem fet fins ara, us anirem informant dels canvis que es vagin succeint al llarg del curs.

Ben aviat tindrem les reunions generals de les aules i les entrevistes personals amb les famílies.

Benvinguts i benvingudes a Les Vinyes i 

moltes gràcies per la vostra col·laboració!!