dimecres, 30 de setembre del 2020

NOUS COMPANYS MENUTS A LES VINYES!

Primer mes de curs superat! Els nens i nenes de P3 han començat el viatge a l’escola després de molts mesos a casa i amb la família. Aquest setembre ha tocat anar assimilant canvis, encara més grans que altres cursos. La seva escoleta estimada era La Balena i de Les Vinyes no en sabien gaire res... Alguns potser la coneixien de passada o per tenir algun referent proper que ha crescut o creix a l’escola. Però ara ja en formen part!

Gràcies a les ganes de descobrir el món i a la curiositat que mou muntanyes, mica en mica es van fent seus els espais, les noves rutines i les activitats de la jornada. A més, tenen uns companys de P4 a l’aula que els acompanyen en la seva nova empresa, tot un luxe! Ells els faran de guia, seran model i els ajudaran a guanyar seguretat i confiança en la seva nova vida escolar. Mireu quin gran equip! La Mia, l’Unai i la Marta, que ja fan P4, estan essent grans referents pels seus companys novells.

A més, cal recordar la resta de companys de P4 i els companys de P5 que, malgrat la propera distància, es faran presents i formaran una etapa d’infantil plena de vida malgrat les circumstàncies. El dos grups faran servir les ales per trobar moments de converses virtuals, fent volar missatges plens d’amor o compartint espais llunyans als exteriors de l’escola. Les Papallones d’infantil, diürnes i nocturnes, omplen l’escola de colors i d’aleteigs constants que els faran créixer amb alegria al llarg dels propers mesos. 

Bruna, Foix, Gerard, Joel i Martí:

- Benvinguts a l'escola!